Kurum Kodu : 741997
Kurum Adı : Sadettin ve Feyhan Karaata Ortokulu
Faks : 0
WEB Adresi : http://bireciksfkaraata.meb.k12.tr
Adres : Sadettin Feyhan Karaata Ortaokulu Meydan Mahallesi Abdülkadir Erdil Caddesi Birecik/Şanlıurfa

VİZYON
OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON
S.F. KARAATA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK, MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNU´NUN AMAÇLARI İLE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA, BAĞLI OLDUĞUMUZ TÜM KURUM, OKUL VE EĞİTİM ÇALIŞANLARININ BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK VE ÇAĞIN GEREKSİNİMLERİNE UYGUN BİR HİZMET SUNMAK; KURUM, OKUL VE EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZIN OLANAK VE YETERLİLİKLERİNİ ARTTIRARAK, ETKİLİLİK VE VERİMLİLİKLERİNİ YÜKSELTMEK VE BÖYLECE TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNE KATKIDA BULUNMAKTIR.. ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇAĞDAŞ EĞİTİM SEVİYESİNE ULAŞIP "FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR" BİR NESİL YETİŞTİRMEK. ŞU ANDA BİZLERDE OLAN KUTSAL EMANETLERİ GURURLA GENÇLERİMİZE DEVREDECEĞİMİZ GÜNE KADAR GÖREVİMİZİ İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTİR. HER YIL GELİŞEN VE DEĞİŞEN EĞİTİM HİZMETLERİNE UYUM SAĞLAMIŞ OLARAK ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN DÜZEYDE BİR EĞİTİM SEVİYESİNE ULAŞMAKTIR.

BAŞARILAR
VİZYONUMUZ BİRECİK SADETTİN VE FEYHAN KARAATA İLKÖĞRETİM OKULU, HER ZAMAN GÖREVE HAZIR YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, MEZUNLAR VE VELİLER İLE BİRLİKTE GÜÇBİRLİĞİ SAĞLAYARAK DUYARLI, KATILIMCI, İLKELİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN, ÜLKEMİZİN İYİ FEN , ANADOLU ÖĞRETMEN ,ANADOLU VE DİĞER LİSELERE HER YIL ARTAN SAYIYLA ÖĞRENCİ GÖNDEREN GÜÇLÜ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM KURULUŞU HALİNE GELMEK.

Öğretmen Sayısı : 25
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 449
Öğretim Şekli : İkili Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:00
Derslik Sayısı : 18 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin